7. april, 2018
My Dream Journey - rjuhe in posteljnina za avtodome, prikolice in plovila

Ljudje prespimo tretjino življenja, zato ima rek »Kakor si boš postlal, tako boš spal.« še posebno moč. Večina počitniških vozil in plovil ima ležišča, ki zaradi različnih velikosti ali nepravilnih oblik ne omogočajo uporabo rjuh, ki se sicer lepo prilegajo običajnim ležiščem, temveč nam pri uporabi povzročajo le sive lase. Rešitev so prilagodljive napenjalne rjuhe, ki se prilagajajo različnim dimenzijam in oblikam ležišč v avtodomih, počitniških prikolicah in plovilih.

 

Že bežen pogled po katalogih počitniških vozil razkrije, da so le redka ležišča v njih standardnih oblik ali dimenzij. Še najbolj klasičnih mer so prečna dvojna ležišča v avtodomih in nekaterih počitniških prikolicah, ki merijo 140 x 200 centimetrov. Zaplete se že pri ločenih ležiščih, ki sta ponavadi ozki, hkrati pa različnih dimenzij. Da je vmes še manjša vzmetnica povsem izvenserijskih dimenzije je le še pika na i … Sredinsko ležišče je simpatično, a je pri vznožju zaobljenih oblik. Še več težav povzročajo dvižna ležišča, ki so ponavadi asimetričnih oblik in vsaj pri vznožju prirezana.

 

POSEBNE RJUHE

My Dream Journey prilagodljive napenjalne rjuhe so oblikovane in narejene tako, da se prilagodijo različnim velikostim in oblikam ležišč. Ravno način napenjanja jim omogoča, da ostanejo zjutraj nameščene enako kot prejšnji večer. Posebno všita elastika z zatičema omogoča, da se rjuha trdno oprime ležišča, hkrati pa se brez težav zravna, lika in zloži.

 

My Dream Journey - Posebne napenjalne rjuhe


V kolekciji My Dream Journey so na voljo rjuhe iz visokokakovostnih bombažnih materialov, platna, prijetnega perkala ter čudovitega in nežnega satena. Vsa posteljnina je oblikovana, ročno izdelana in potiskana posebej za kolekcijo My Dream Journey. Vsi materiali, vključno z zatičema, so izdelani v Evropi.

 

VELIKOSTI IN BARVE

V ponudbi je osem različnih velikosti rjuh, ki ustrezajo večini ležišč v počitniških vozilih in plovilih. Zaradi elastike, ki jo lahko poljubno zatisnemo, so rjuhe primerne tudi za ležišča s krivinami, izrezi in drugimi nepravilnimi oblikami. Na voljo so tri različne barve.
Za majhne dele ležišč (denimo med ločenima ležiščema) ali ležišča, ki se sestavijo iz sedišč, ter kot pregrinjala za postelje in sedišča, so na voljo dve velikosti klasičnih rjuh, ki imajo enako napenjanje kot večje. Če prilagodljive napenjalne rjuhe ne ustrezajo vašim ležiščem ali bi želeli rjuhe, ki se vašemu ležišču prilegajo popolnoma, za vas izdelajo tudi rjuhe po meri.

 

PREPROSTA NAMESTITEV

Posteljnina My Dream Journey se namesti povsem preprosto. Elastiko na rjuhi s pomočjo zatičev najprej zategnemo, rjuho namestimo na vzmetnico, nato pa po potrebi elastiki nekoliko popustimo ter robove rjuhe enakomerno porazporedimo. Tako nameščena rjuha bo ostala na svojem mestu tudi po daljši uporabi, hkrati pa lepo povzema obliko same vzmetnice.

 

ZGODBA MY DREAM JOURNEY

Za blagovno znamko My Dream Journey stojita simpatični Ana in Brina, ki so jima pri ustvarjanju posteljnine najpomembnejše tri stvari: uporabnost in praktičnost izdelka, kakovost in poreklo materialov ter dizajn in kakovost izdelave.

 

My Dream Journey - Posebne napenjalne rjuhe

 

Z ustvarjanjem posebnih prilagodljivih rjuh ter posteljnine My Dream Journey poleg udobja in uporabnosti ponujata tudi posteljnino, ki se s svojimi barvami in vzorci nežno zlije z notranjostjo vašega počitniškega vozila ali plovila, hkrati pa vas popelje v prijetno doživljanje potovanj, sanj ter odkrivanje vedno novih krajev.

 

Katalog izdelkov MY DREAM JOURNEY

 

 

Dream journey d.o.o., proizvodnja, trgovina in storitve
Naslov Cvelbarjeva ulica 14
8000 Novo mesto, Slovenija
T: +386 41 750 265
www.myderamjourney.eu
info@mydreamjourney.eu