8. april, 2021
Predplačniški EON TV v avtodomu ali počitniški prikolici

Avtodom in počitniška prikolica sta trenutno zagotovo najboljša izbira, ko pomislimo na dopust. V luči trenutno veljavnih zdravstvenih ukrepov pa celo edina, ki omogočata turistična potepanja. Ker nas veliko na poti ne more brez udobja domačega televizorja, smo vzeli pod drobnogled Telemachov predplačniški paket EON TV , ki ob dostopu do svetovnega spleta omogoča pravo televizijsko izkušnjo tako rekoč povsod in brez vezave.


O TELEMACHU

Podjetje Telemach je vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega interneta in plačljivih video vsebin. Že vrsto let je tudi najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Kot poudarjajo na Telemachu, uporabnike nagovarjajo s preprosto in pregledno ponudbo paketov in se osredotočajo na zadovoljstvo uporabnikov. Kot prva izbira slovenskih mobilnih uporabnikov si prizadevajo slediti svetovnim trendom in tudi v prihodnosti zagotavljati najnaprednejše tehnološke storitve.
Lastna TV platforma EON kot plod prilagajanja tehnološkim trendom in pričakovanjem uporabnikov omogoča najsodobnejšo uporabo televizije ter uporabnike vsak trenutek povezuje s svetom.

 

PLATFORMA EON

Športni prenosi, priljubljene nanizanke, TV serije, informativni programi in programi za otroke. Spremljanje vseh naštetih vsebin omogoča predplačniški paket EON TV, ki vam je na voljo ne glede na to, katerega ponudnika dostopa do svetovnega spleta smo izbrali. Še več, ob zadostni kakovosti signala Wi-Fi v kampu oziroma na postajališču za avtodome, lahko svoje priljubljene programe spremljamo kjerkoli na poti. In to brez vezave!

 

Telemach EON TV


EON TV se ponaša s tehnološko dovršenim uporabniškim vmesnikom, omogoča ogled vseh vsebin do 7 dni nazaj, ponuja odlično programsko shemo, tudi v resoluciji HD, ter omogoča ogled bogatega Video kluba z več kot 7000 privlačnimi naslovi, ki jih lahko uporabniki začnejo gledati na eni napravi, nato pa predvajanje nadaljujejo na drugi – na pametnem televizorju, mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.


PREDPLAČNIŠKI PAKET EON TV

V paketu je na voljo več kot 170 televizijskih programov, od tega 80 v visoki ločljivosti. Programi so razvrščeni v 9 žanrskih sklopov, kot so Domači, Filmski, Otroški, Športni in drugi, ki se začenjajo na programskih mestih 1, 100, 200, 300 … Na ta način boste lažje iskali programe znotraj posameznih žanrskih sklopov.
Paket vam je trenutno na voljo po privlačni ceni 14,50 EUR za 3 mesece, po preteku treh mesecev pa si lahko enostavno, prek EON uporabniškega računa, s kreditno kartico, uredite mesečno plačevanje.
Kupite ga lahko na večjih bencinskih servisih Petrol in OMV, prodajnih mestih Telemacha ter Big Bang.


KAJ POTREBUJEMO ZA PRIKLOP V AVTODOMU ALI POČITNIŠKI PRIKOLICI?


Paketi EON TV torej lahko udobje domače televizije pričarajo tudi v počitniškem vozilu.
Za ogled Telemachovih programov s predplačniškim paketom EON TV le sledite enostavnim navodilom za registracijo ter aktivacijo, ki jih prejmete ob nakupu paketa. Iz trgovin App Store, Google Play ali Huawei AppGallery si namestite EON aplikacijo na svojo pametno napravo, ali pa se prijavite na spletnem naslovu www.eon.tv in uživajte ob ogledu svojih najljubših TV vsebin.

 

Telemach EON TV


Za delovanje je nujen kakovosten dostop do svetovnega spleta, kar pomeni, da potrebujemo stabilno omrežje Wi-Fi, ki ga lahko zagotovimo ali s prenosnim telefonom z zadostno količino prenosa podatkov ali pa s samostojnim dostopom do svetovnega spleta in z W-Fi usmerjevalnikom.